Het beste onderricht is het individueel onderricht
Eerst en vooral wordt geluisterd naar wat je met je hond wil bereiken. Er wordt dus geen eenheidsworst opgedist, maar een oplossing voor je specifieke probleem geboden. Dit kan divers zijn: extra socialisatie naar mensen, honden en andere dieren toe. Niet trekken aan de leiband? Niet versagen, Natte Neuzen vragen!
Zeer belangrijk: wat je doelstelling?
Het gezin doet mee
Duur en frequentie van het programma
€40,00 per uur voor de eerste deelnemer, 20 euro per uur voor de tweede deelnemer. Dus €60,00 per uur voor meerdere deelnemers, maximaal drie personen. Voor meer personen wordt uitgegaan van een workshop; tarieven op aanvraag.

Inschrijving via contactformulier
De duur en de frequentie van de trainingen worden bepaald door het karakter van de hond, de gewenste oplossingen en de progressie van de trainingen.
Omdat de training individueel is, wordt op korte termijn resultaat geboekt. Enkele sessies zijn meestal voldoende om de doelstelling te behalen.
Eén op één begeleiding: hoog rendement
Prijs
email me
Wens je op door jou te bepalen tijdstippen met je hond te trainen? Dan zijn privé-lessen de ideale oplossing! Het tijdstip en -duur van de trainingen worden in overleg bepaald. 
Dit kan voor een uur, maar ook voor een dagdeel om verre verplaatsingen te beperken.
Een hond leeft nu eenmaal in een mensenroedel. Daarom is het belangrijk dat het gezin dezelfde (honden) taal spreekt. Om die reden wordt deelname van de gezinsleden aangemoedigd. Op deze manier kunnen de gezinsleden elkaar coachen tijdens dagelijkse situaties met de hond.
Privé lessen
Hondenschool Natte Neuzen Stevensweert
In tegenstelling tot de groepslessen, vinden de prive trainingen plaats in Stevensweert Hier zijn meer mogelijkheden voor veilige socialisatiemet honden, katten, pony's, ezels en pluimvee.
Locatie
Sterk in maatwerk